Pekermans pamet galvenā trenera amatu Kolumbijas futbola izlasē

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Hosē Pekermans
Hosē Pekermans Foto: Reuters/LETA

Argentīniešu futbola treneris Hosē Pekermans pametis savu darbu Kolumbijas valstsvienībā, informē Kolumbijas Futbola federācija.

Pašlaik 69 gadus vecais Pekermans Kolumbijas izlasi vadīja kopš 2012.gada. Divās Pasaules kausa izcīņās kopā ar valstsvienību viņš sasniedza atzīstamus rezultātus, 2014.gadā tiekot līdz ceturtdaļfinālam, bet šogad tika sasniegts astotdaļfināls.

Tāpat 2015.gadā viņš Kolumbijas izlasi aizveda līdz ceturtdaļfinālam "Copa America" turnīrā, bet 2016.gadā palīdzēja izcīnīt bronzas godalgas.

Pekermans iepriekš vadījis arī Argentīnas izlasi, to cīņā vedot 2006.gada Pasaules kausā, kur Argentīna apstājās ceturtdaļfinālā. Vēl viņš bijis arī Argentīnas U-20 valstsvienības galvenais treneris.

Pēc aiziešanas no darba Argentīnas izlasē Pekermans trenēja komandas Meksikā, bet laikā no 2009. līdz 2012. gadam ar vienību trenēšanu nenodarbojās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu