Solot alu un audiokasetes, aicina balsot par TP kandidātu .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 8.Saeimas vēlēšanu dienā, kāds cilvēks Latvijas Universitātes (LU) studentu dienesta viesnīcā Tālivalža ielā apstaigājis istabas, solot iemītniekiem alu un audiokasetes, ja tie dosies balsot par Tautas partiju (TP) un ar krustiņu sarakstā atzīmēs tās kandidātu Māri Krastiņu.

Kā stāstīja kāds dienesta viesnīcas iemītnieks, cilvēks kopmītnē parādījies ap plkst.11 un apstaigājis istabas. Viņš piesolījis iemītniekiem katram uzdāvināt divas alus pudeles un TP izdoto audiokaseti "Mēs mīlam šo valsti", ja tie ar viņu kopā došoties uz Berģu vēlēšanu iecirkni un nobalsošot par TP, sarakstā ar krustiņu atzīmējot Māri Krastiņu, Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības satura un eksaminācijas centra vadītāju. Kā zināms, atzīmēšana ar krustiņu sarakstā nozīmē īpašu atbalstu kādam konkrētam kandidātam. Aģentūras LETA informācijas avots gan nezināja, vai šim piedāvājumam bijusi liela atsaucība. Krastiņš atzina, ka cilvēki, kuri staigāja pa kopmītnēm un aicināja balsot par TP, bijuši viņa draugi. Kā skaidroja deputāta kandidāts, viņam "kojās" esot daudz draugu, un minētās aktivitātes īstenojis kāds no viņiem. Pats Krastiņš šajā laikā atradies netālu no LU dienesta viesnīcas, bet aģitēšanā neesot piedalījies. TP preses sekretārs Arno Pjatkins norādīja, ka tā ir Krastiņa privāta lieta, vai un kā viņš aicina savus draugus un paziņas balsot par sevi. Ar šīm aktivitātēm partijai neesot saistības, uzsvēra TP preses sekretārs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu