Lužkovs Latvijā varētu ierasties 7. un 8.novembrī .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas mērs Jurijs Lužkovs Rīgu, visticamāk, apmeklēs 7. un 8.novembrī, pirmdien, atsaucoties uz Maskavas vadības Starptautisko sakaru departameta vadītāju Vladimiru Ļebedevu, raksta laikraksts "Telegraf".

".. tā [vizīte] var notikt 1. un 2.novembrī, taču vidrīzāk tā notiks 8. un 9.novembrī," sacījis Ļebedevs. Viņš kategoriski noraidījis iespējamību, ka vizīte varētu nenotikt vispār. "Var jau, protams, notikt tā, ka cilvēks pēkšņi saslimst. Taču Jurijs Mihailovičs [Lužkovs] mums aktīvi sporto un neslimo. Lūk, apkārtējie slimo, bet viņš - ļoti reti. Viņš vienkārši divreiz nedēļā atrod laiku spēlēt futbolu, spēlē tenisu un nodarbojas ar jāšanas sportu." BNS jau ziņoja, ka pēc Valsts prezidentes un Ministru prezidenta paustās gatavības tikties ar Maskavas mēru Lužkovs pagājušajā nedēļā nolēma tomēr neapmeklēt Latviju septembra beigās saistībā ar 5.oktobrī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām. Rīgas un Maskavas pārstāvji vienojās vizīti atlikt uz mēnesi, jo "pašreizējā priekšvēlēšanu situācijā vizīti varētu izmantot politisku konkurentu nepamatotām spekulācijām". Lužkova vizīte bija plānota 27. un 28.septembrī. Bija paredzēts, ka Lužkovs tiksies ar Rīgas un Lielo pilsētu asociācijas vadību, apmeklēs Rīgas vagonu rūpnīcu, ostu, "Lido" Krasta ielā, vēstniecībā tiksies ar Otrā pasaules kara veterāniem un biznesmeņiem, kā arī apmeklēs Maskavas kultūras un darījumu centru, kas top kādreizējā Dzelzceļnieku nama vietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu