Piepilsētas idille – skaista ģimenes māja Mārupē (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Pēdējo gadu laikā Latvijā vērojama aktīva piepilsētu attīstība. Īpaši jāizceļ Mārupes novads, kurš suburbanizācijas ietekmē ieguvis ārkārtīgi lielu iedzīvotāju skaitu – vairāk kā 20 tūkstošus. Arī nekustamo īpašumu tirgū šī Pierīgas vieta izceļas ar jaunu, elegantu un vērtīgu īpašumu pieejamību. Tāpēc nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina iepazīties ar skaistu ģimenes māju, kas pavisam nesen nonākusi pārdošanā.

300 kvadrātmetrus lielais mājoklis atrodas pateicīgā lokācijas vietā, jo tuvumā ir Mārupes pamatskola un bērnudārzs. Tāpat izveidots ērts maršruts skolas autobusam. Īpašums ir kā radīts ģimenei ne vien izglītības iestāžu tuvuma, bet arī drošās vides dēļ. Maģistrālās ielas ir gana lielā attālumā, un satiksme gar māju ir minimāla.

Foto: Baltic Sotheby's International Realty

Jāatzīst, ka pārdošanā esoša māja nav vienkārša ģimenes māja. Tā izceļas ar savu moderno interjeru, kvalitatīvo santehniku un iekārtām, kā arī gaumīgajām mēbelēm. Papildu vērtību īpašumam piešķir apsildāmais baseins un pirts. Teritorija ir ainaviski iekopta, veidojot pārdomātu kopēju tēlu. Apskati skaisto ģimenes māju!

Foto: Baltic Sotheby's International Realty
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu