Intars Busulis atklāj, kāpēc nesaka sievai, ka mīl viņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

​Latvijā un Krievijā populārais mūziķis Intars Busulis, kurš šā gada maijā nosvinēja savu 40. dzimšanas dienu, sarunā ar žurnālu “Ieva” pastāstīja, ka nav “uz tu” ar šiem spēcīgajiem trīs vārdiem “es tevi mīlu”.

“Ar mums ir tā - ja viens otram pasakām tos zīmīgos trīs vārdus, tad skaidrs, ka tur kaut kas nav tīrs. Tas vienmēr tiek darīts ar ironiju un arī atbildēts ar ironiju. [..]

Mēs tomēr esam no akvārija - padomju laikiem -, kad šitā lieta nebija baigi populāra.

Mūsu vecāki jau arī nekad neapķērās, nebučojās tiekoties, to tik mēs ievazājām. [..] Bet tāds - es tevi mīlu, tu mani nē - nav iegājies. [..] Vairāk mēģinām to parādīt ar darbiem, ar attieksmi - izjūtu līmenī,” atklāja pašmāju slavenība.

Kā zināms, Busulis ar sievu Ingu ir precējušies jau 17 gadus, bet kopā ir vēl ilgāk. Pavisam nesen nāca pasaulē abu ceturtais bērns, dēliņš Jānis. Abu ģimenē jau aug meitas Amelija un Emīlija, dēls Lenijs.

Intervijā ar TVNET festivālā “Laima Rendezvous Jūrmala” mūziķis atklāja, kāpēc “pūtis pīlītes” par to, ka ģimenes pieaugums nemaz nav gaidāms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu