Meivezers vecākais: Floids un Makgregors risina sarunas par vēl vienu cīņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors (no kreisās) un Floids Meivezers
Konors Makgregors (no kreisās) un Floids Meivezers Foto: Reuters/ScanPix

Floids Meivezers vecākais, pasaules čempiona divās svara kategorijās Floida Meivezeram juniora tēvs un treneris, atklājis, ka viņa dēls risina sarunas ar jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni īru Konoru Makgregoru par otro cīņu. 

"Neko konkrēti nevaru pateikt, bet izskatās, ka viss virzās uz to, ka Floids ar Konoru gatavojas otrajai cīņai," treneri citē izdevums "Daily Express". "Liekas, mans dēls vēlreiz ir gatavs atgriezties sportā un otrā cīņa arī risināsies boksa ringā."

Magregors ar Meivezeru boksa ringā tikās 2017. gada augustā. Toreiz amerikānis uzvarēja desmitajā raundā ar tehnisko nokautu. 

Meivezers savā īpašumā ieguva «Money Belt» (naudas josta, angļu val.) jostu. Tā izgatavota no krokodila ādas un rotāta ar 3360 briljantiem, 600 safīriem un 300 smaragdiem. Tās izgatavošanai tika izmantoti 1,5 kg zelta.

"Pašam Makgregoram gribas atbildēt uz neatbildētiem jautājumiem, lai šo tēmu varētu slēgt un vairs pie tās nekad neatgriezties. Viņi risina sarunas, un par cīņu ir liela interese," norādīja Floids Meivezers vecākais.

Makgregors ir spožākā MMA zvaigzne. Nākamo cīņu viņš aizvadīs UFC ringā, 6. oktobrī Lasvegasā tiekoties ar krievu cīkstoni Habibu Nurmagomedovu. 

Meivezers savas karjeras laikā uzvarējis visās 50 cīņās, no kurām 27 ar pretinieka nokautu. 

 
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu