Intars Busulis: “Šad tad psihoju, diemžēl arī bērni dabū iekšās”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

​Mūziķa Intara Busuļa sieva Inga šā gada 29. martā laida pasaulē abu ceturto bērnu, dēlu Jāni. Abu ģimenē jau aug meitas Amelija un Emīlija, dēls Lenijs. Intervijā ar žurnālu “Ieva” daudzbērnu tēvs atklāja, ka neiet viegli ar tik kuplu atvašu pulku.

“Jā, reizēm esam kā tāda meksikāņu ģimene. Es šad tad psihoju, diemžēl šad tad arī bērni dabū iekšās. Kad mājās nav kaut kas izdarīts līdz galam vai padarīts, ko lūdzām, vai neierodas laikā. Sieva papsiho, bērni papsiho, un atkal ir baigi forši. Tā mēs trenējam bērnus - viņi mājās izpsihojušies, ar psihiem komunicējuši, līdz ar to sabiedrībā viņiem un ar viņiem būs vieglāk. Bijis arī, ka dažs labs ģimenē psihodams izsit sienā caurumu. Pieliekam bildīti, un viss ir kārtībā! It kā nekā nebūtu bijis,” tā Busulis.

Kā zināms, arī šogad Intars Busulis uzstājās festivālā “Laima Rendezvous Jūrmala”, kā arī devies uz Sočiem, kur norisinās jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis”.

No 2002. gada līdz 2014. gadam konkurss ik vasaru notika Jūrmalā, taču pēc vairāku populāru Krievijas mākslinieku iekļaušanas “melnajā sarakstā”, tas tika pārcelts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu