Nedēļas nogale ir klāt!.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alus, saldējums, gaisa baloni un “Suede”. Tas viss kaut kā neiet kopā. Tāpēc ir jāizvēlas. Kurš ko izvēlēsies – tā jau ir jūsu privilēģija, bet es centīšos palūkoties uz šo nedēļas nogali ar visaptverošu skatu.

Galvenais vīkenda notikums tomēr ir britu rokgrupas “Suede” uzstāšanās Jūrmalā, un ne jau tikai tāpēc, ka “ārzemnieki sabraukuši”, kas spēlē “kvalitatīvu mūziku”. Nē, tā ir iespēja redzēt uz skatuves reālu Personību, kuru nav “uzpūtis” industrijas menedžments, un kuras mēs tomēr redzam pārāk reti. Laiks iedvesmoties. No lokāliem pasākumiem jāatzīmē “Caines Beach Party” Liepājā, kas sola mums sauli, jūru, sportu un “The Hobos”. Ja negāzīs lietus, viss būs lieliski. Pasākums, starp citu, ilgs divas dienas – varbūt cilvēki ņēmuši piemēru no “Trinstokas”, kas šogad notiek veselas 4 dienas (nākamgad, ceru, šis pasākums izvērtīsies par ko līdzvērtīgu nelielam atvaļinājumam atpūtas namā ar Disnejlendas elementiem). Kaut arī “Trinstokas” mājas lapā stāv rakstīts, ka vilciens ir aizbraucis, un biļetes varēja iegādāties tikai pirms festivāla, jācer, ka organizatori tomēr nekļūs tik sātaniski un kādas iespējas vienmēr radīsies. Diemžēl TVNETam šodien neizdevās sazināties ar pasākuma rīkotājiem, lai noskaidrotu situāciju sīkāk. Klubi tikmēr dzīvo savu dzīvi neatkarīgi no laika apstākļiem un gaidāmā asteroīda 2017.gadā. “Četros Baltos Kreklos” jau diezgan stabili rezidē “Pērkons”, kamēr Ozols ņemsies pa “Depo” ar savu “Hot Shit”, bet “Kaļķu Vārtos” eksotiskās latviešu tautasdziesmas dimdinās “Los Amigos”. Vidzemē tikmēr notiks varens mačs – Cēsu alus svētki pret Valmieras saldējuma svētkiem. Jautājums – vai vieglāk nogurt no bairīša vai dažiem kilogramiem saldējuma? Kino cienītājiem šonedēļ ir iespēja skatīt divas jaunas filmas. Pirmā no tām ir Adriana Leina drāma “Neuzticīgā” (K.Suns), kurā smalku emociju saspēli demonstrē Daiena Leina un Ričards Gīrs – pēdējam tā ir veiksmīga atgriešanās uz lielajiem ekrāniem. Savukārt franču “bojeviks” “Lapseņu pūznis” (Rīga) tādā statusā arī paliek… Vēl lielisks aktieru duets, sastāvošs no Džeremija Aironsa un Gaja Pīrsa, vērojams fantasta Herberta Velsa klaiskā darba “Laika mašīna” (Daile 2) ekranizējumā. “Kinogalerijā” runa ir par smagiem sieviešu likteņiem – gan “Dejotāja tumsā”, gan “Klavierskolotāja” ir filmas, pēc kurām jums vakara ziņu skatīšanās vietā gribēsies pēc iespējas ātrāk aizmigt un pēc iespējas vēlāk pamosties. Vēl “Rīgā” skatāms komercgabals “Policistu šovs”, bet “Kino 52” Mila Jovoviča (“Nezūdošais ļaunums”) centīsies pierādīt, ka ir absolūti “krutāka” par Andželīnu Džoliju no “Kapeņu izlaupītājas”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu