Maiklam Džeksonam, skatoties "Men In Black", smieklu vietā nāk raudiens .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popzvaigzne Maikls Džeksons esot lūdzies filmas "Men In Black 2" ("Vīri melnā 2") režisoram, lai viņam piešķir epizodisku lomu zinātniskās fantastikas komēdijā, kļūdaini uzskatīdams to par "raudamo gabalu".

Ekscentriskā zvaigzne, skatoties pirmo filmu "Men In Black", esot izplūdis asarās. Lai arī kinomīļi smējušies visas filmas garumā, Džeksonam esot bijušas citas izjūtas. Džeksons noraidīja viņam piedāvāto lomu pirmajā filmā ar Vila Smita un Tomija Lī Džonsa piedalīšanos. Tomēr pēc tās noskatīšanās Džeksons esot zvanījis režisoram Berijam Zonnenfeldam un lūdzis lomu turpinājumā. "Es ļoti vēlējos Maiklu Džeksonu pirmajā "Men In Black" filmā. Tur bija tāda aina, kurā tika parādīti visādi citplanētieši," stāsta Zonnenfelds. "Džordžs Lukass, Silvestrs Stallone, Denijs de Vito un Stīvens Spīlbergs tajā piedalījās, un es vēlējos, lai tur būtu arī Maikls. Taču kaut kādu iemeslu dēļ viņš nevēlējās būt citplanētietis filmā "Men In Black"," stāsta režisors. "Pirms piecpadsmit mēnešiem, kad es uzņēmu "Men In Black 2", es saņēmu ziņu, ka Maikls Džeksons patiesi vēlas tajā piedalīties." Zonnenfelds piebilda, ka superzvaigzne viņam pastāstīja par filmas seansu Parīzē, kur viņš redzēja pirmo filmu. Tā viņu aizkustinājusi tik ļoti, ka vēl tad, kad visi skatītāji zāli jau bija pametuši, viņš vēl esot sēdējis un raudājis. "Man nācās viņam paskaidrot, ka tā bija komēdija," sacīja režisors. Zonnenfelds īpašā filmas seansā Londonā apgalvoja, ka popzvaigzne gribējis otrajā filmā parādīties melnā uzvalkā. Filmā "Men In Black 2" darbojas divi specaģenti, kam jātiek galā ar citplanētieti, kurš maskējas glītas modeles izskatā. Šo citplanētieti atveido Lara Flinna Boila. Filmas kulminācijas brīdī sākotnēji bija iecerēts rādīt Pasaules tirdzniecības centra torņus, taču sakarā ar pagājušā gada traģēdiju to vietā filmā tagad redzama Brīvības statuja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu