Viena no intīmākajām mīlas ainām kino vēsturē: Rūnija Mara un Keita Blanšeta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Svētdien, 9. septembrī, pie kanāla "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks režisora Toda Heinsa 2015. gada drāma "Kerola" (Carol). Tajā galvenajā lomā iejūtas jaunā un talantīgā amerikāņu aktrise Rūnija Mara (Rooney Mara) un neatvairāmā austrāliešu aktrise Keita Blanšeta (Cate Blanchett). Filmā ir redzama arī ļoti intīma mīlas aina starp šīm divām aktrisēm. Ko par filmēšanu saka pati Mara un Blanšeta?

Intervijā televīzijas kanālam "E!" Blanšeta atklāja, kādas sajūtas viņu pārņēma, filmējoties mīlas ainā ar sievieti: "Izģērbties nozīmē izģērbties. Tu izģērbies gan fiziski, gan emocionāli, kas vienlaikus var būt ļoti grūti. (..) Filmēšanas laukumā valdīja liela uzticība starp mani, Rūniju un Todu [filmas režisoru - red]. Viņš ļoti skaidri izstāstīja, kā vēlas uzņemt šo ainu, un kuras no ķermeņa daļām būs redzamas. Mēs visi jutāmies ļoti droši."

Arī Rūnija Mara izsakās līdzīgi: "Es jutos ļoti ērti un droši ar Keitu, bet varbūt es tā nejustos ar citu aktrisi."

Abas aktrises uzsvēra, ka "ķīmiju" starp tēliem viennozīmīgi rada režisors. 

Filmas "Kerola" notikumi risinās Ņujorkā, 1952. gadā. Kerola (Keita Blanšeta) ir eleganta, izsmalcināta, nodrošināta un precējusies. Terēze (Rūnija Mara) vēl ir tikai savas pieaugušo dzīves iesākumā, vēl nezinādama par ko gribētu kļūt. Nejauša tikšanās lielveikalā aizšķiļ neparastu attiecību dzirksteli starp abām sievietēm. Izjuzdama aizvien dziļākas jūtas pret skaisto un noslēpumaino Terēzi, Kerola, ignorējot sabiedrības pieņemtās normas, pamazām nostāda savu personīgo dzīvi uz riska robežas.

Skaties filmu "Kerola" kanālā "STV Pirmā!" svētdien, 9. septembrī, plkst. 21:00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu