4.elementa “digitālās dainas”.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19.jūnijā plkst.18 Barona centra 3.stāvā, veikalā SASCH notiks projekta “4.elements” albuma “Kļūdu labojums” prezentācijas svinības.

Projekts “4.elements” tika izveidots 2001.gada rudenī un ir jau sevi pierādījis, 68 dziesmu konkurencē iekļūstot Eirovīzijas nacionālās atlases finālā. “4.elements” ir 4 bērnības draudzenes no Dobeles un Tērvetes – Rūta Reinika, Līga Ozola, Zane Ozola un Erita Karlsone. Visas meitenes dziedājušas Daces Reinikas vadītajā bērnu popgrupā “Sveiks”. Grupa daudzus gadus piedalījusies starptautiskajā bērnu popmūzikas festivālā “Saules zaķis”, dziedājusi kopā ar grupu “Autobuss debesīs”, piedalījusies arī Raimonda Paula rīkotajos Ziemassvētku koncertos operā. Visas meitenes dziedājušas arī Annas Brigaderes pamatskolas korī (2000.gada dziesmu svētku lielās balvas ieguvējs). Albumā “Kļūdu labojums” apkopotas 11 kompozīcijas, tostarp arī jau pazīstamā Eirovīzijas dziesma “Remember”, dziesma “Kļūdu labojums”, kas šobrīd skan Latvijas radiostacijās, kā arī t.s. "digitālās dainas" – oriģinālkompozīcijas ar stilizētiem tautasdziesmu vārdiem. Visu dziesmu mūzikas autors un producents – Arnis Mednis, oriģināldziesmu tekstu autori – Arnis Mednis un Lauris Reiniks. Trešdienas prezentācijas laikā neparasts un interesants piedāvājums – albuma ģenerālsponsors, firma “Manas mājas” piedāvā vienreizēju iespēju prezentācijas laikā iegādāties dzīvokli Mežaparkā, Ezermalas ielā 13 ar 10% atlaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu