Lauris Reiniks prezentē jauno albumu "Planet 42" .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst.18.30 "Zelta boulinga centrā" Lauris Reiniks prezentēs savu jauno soloalbumu "Planet 42" ar 13 dziedātāja paša sacerētām kompozīcijām.

Kā informēja producentu apvienības "Aktiv Music" pārstāvis Agris Semēvics, Reinika soloalbumā "Planet 42" starp nedzirdētām dziesmām atrodami radiostacijās jau skanējušie singli - "Something", "I Know You The Best", "Planet 42", 2002.gada Eirovīzijas nacionālās atlases fināla dziesma "My Memory Tape", kā arī dziesma "Tell Me", kuru dziedātājs izpilda kopā ar Mariju Naumovu. Jaunā albuma "Planet 42" nosaukumu pats mākslinieks skaidro šādi: "Tā nav "planēta numur 42", bet gan "planet for two" jeb "planēta diviem". Nosaukums ņemts no tādas pašas dziesmas, kas ir par mīlestību, cilvēku attiecībām, tāpat kā viss disks," piebilstot, ka albums domāts arī diviem klausītājiem - "diskā kaut ko sev var atrast gan viņš, gan viņa".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu