Pasniegtas MTV Kino balvas .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

MTV Kino balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā sestdien triumfēja jaunzēlandiešu režisora Pītera Džeksona kinolente "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Rings", kuru MTV skatītāji bija atzinuši par 2001.gada labāko filmu.

Kaut arī kinolente bija nominēta sešās kategorijās, tai tika piešķirtas tikai divas balvas - otru ieguva britu aktieris Orlando Blūms. Gada labākā aktiera balvu saņēma Vils Smits par boksa čempiona Muhammeda Ali lomu filmā "Ali", bet par gada labāko aktrisi tika atzīta Nikola Kidmena mūziklā "Moulin Rouge". Austrāliešu aktrise tomēr žēlojās, ka nav saņēmusi balvu par labāko skūpstu ar viņas partneri filmā Īvanu Makgregoru, taču aktieru pāris saņēma balvu par labāko muzikālo kompozīciju. "Es esmu patiešām satriekta, ka mēs neieguvām balvu par labāko skūpstu. Mums vajadzēja vairāk mēģināt," uz skatuves kopā ar Makgregoru sacīja Kidmena. Par gada labāko skūpstu MTV skatītāji atzina kinolentes "American Pie 2" aktiera Šona Viljama Skota skūpstu ar Džeisonu Bigsu. Skots uz skatuves pateicās savām agrākajām draudzenēm par to, ka tās iemācījušas viņam skūpstīties. "Džeisons un es tikai ceram, ka mēs tā nebeigsim savu karjeru," viņš sacīja žurnālistiem pēc MTV balvas - spainīša ar zelta popkornu - saņemšanas. MTV Kino balvu uzvarētājus nosaka skatītāji, balsojot internetā, pa telefonu vai ASV videonomas tīkla "Blockbuster" veikalos. Kaut arī Denzelu Vašingtonu labāko vīriešu aktieru kategorijā pārspēja Vils Smits, viņu par korumpētā policista lomu filmā "Training Day" skatītāji atzina par lielāko ļaundari. Balvu pasniegšanas ceremoniju vadīja Džeks Bleks un Sāra Mišela Gelāra, un tajā uzstājās reperis Eminems, rokgrupa "The White Stripes" un Ozija Osborna meita Kelija Osborna, kas izpildīja Madonnas dziesmu "Papa Don''t Preach". Uzvarētāju saraksts: Labākā filma - "The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring"; Labākais aktieris - Vils Smits ("Ali"); Labākā aktrise - Nikola Kidmena ("Moulin Rouge"); Labākais duets uz ekrāna - Vins Dīsels un Pols Volkers ("The Fast and the Furious"); Labākā aktrise komēdijā - Rīza Vizerspūna ("Legally Blonde"); Lielākais ļaundaris - Denzels Vašingtons ("Training Day"); Lielākie aktiera panākumi - Orlando Blūms ("The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring"); Lielākie aktrises panākumi - Mendija Mūra ("A Walk to Remember"); Labākais skūpsts - Džeisons Bigss un Šons Viljams Skots ("American Pie 2"); Labākā kauju epizode - "Pearl Harbor"; Labākais kautiņš - Kriss Takers un Džekijs Čans ("Rush Hour 2"); Labākā muzikālā kompozīcija - Nikola Kidmena un Īvans Makgregors ("Moulin Rouge").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu