Osaka izcīna graujošu uzvaru un iekļūst "US Open" pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Japānas tenisiste Naomi Osaka
Japānas tenisiste Naomi Osaka Foto: EPA/LETA

Japānas tenisiste Naomi Osaka trešdien Ņujorkā izcīnīja graujošu uzvaru un sasniedza ASV atklātā čempionāta ("US Open") pusfinālu.

Planētas 19.rakete Osaka, kura turnīrā izlikta ar 20.numuru, ar rezultātu 6-1, 6-1 sagrāva ukrainieti Ļesju Curenko, kura WTA rangā ir 36.pozīcijā.

Iepriekšējo reizi kāda Japānas tenisiste "Grand Slam" pusfinālā spēlēja 1996.gadā, kad Vimbldonas turnīra priekšpēdējo fāzi sasniedza Kimiko Date. Toreiz Osaka vēl nebija dzimusi.

Pašlaik 20 gadus vecajai Osakai iepriekš labākais sasniegums "Grand Slam" turnīros bija gada sākumā Austrālijā sasniegtā ceturtā kārta. Karjeras laikā viņa izcīnījusi vietu WTA titulu.

Pusfinālā viņa tiksies ar spānieti Karlu Svaresu-Navarro vai amerikānieti Medisonu Kīzu, kuras rangā ir attiecīgi 24. un 14.vietā.

Tikmēr otrā pusfinālā tiksies Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova un slavenā amerikānieti Serēna Viljamsa.

Otrdien ceturtdaļfinālā Sevastova ar 6-2, 6-3 sagrāva planētas trešo raketi Sloeinu Stīvensu, kura pērn šajā turnīrā uzvarēja.

Sevastovai šis būs pirmais "Grand Slam" pusfināls karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu