Laimē jauno Alanis Morissette albumu! .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVnet rīkotais konkurss, kurā trīs laimīgajiem bija iespējams laimēt jauno Alanis Morissette albumu, ir noslēdzies. Šoreiz pie blavām izlozes kārtībā tika Aija Bersone, Arnis Ludboržs un Ineta Laine. Kur un kā iegūt savas balvas, jūs uzzināsiet saņemot e-pasta vēstuli savā TVnet pastkastītē. Pārējiem pateicamies par piedalīšanos un novēlam veiksmi nākamreiz.

Nopelniem bagātā kanādiešu feministe Alanis Morissette laidusi klajā jaunu albumu, kurš vēl nav atrodams Latvijas mūzikas ierakstu veikalos. "Under Rug Swept" ir kanādiešu dziedātājas piektais albums, kurš tapis laikā, kad pati Alanis Morissette ļoti aktīvi piedalās sabiedriskajā dzīvē, uzstājoties labdarības koncertos un aktīvi paužot savu attieksmi pret pasaulē valdošo cietsirdību. Līdz šim Alanis Morissette ir pārdevusi vairāk nekā četrdesmit miljonus savu albumu kopiju un saņēmusi ne vienu vien godalgu, Alanis kontā ir septiņas Grammy godalgas. Ne velti Alanis Morissette savulaik bija izpelnījusies iesauku "kanādiešu pop princese". Pop princese visus klausītājus vienmēr pārsteidz ar savu dziesmu tekstiem un savdabīgiem videoklipiem, kuri piesaista daudzu cilvēku uzmanību. Pēdējos gados par šo kanādiešu popdziedātāju bijis dzirdams visai maz, bet jaunais ieraksts noteikti viņai nodrošinās vēl pāris demitus miljonu pārdotu albumu un vēl pāris godalgas. Alanis Morissette jaunajā albumā jūtama arī sērīga pieskaņa, kuru radījuši terorakti Amerikā un nesaskaņas citās pasaules valstīs. Kā zināms, Alanis Morissette nekad nav baidījusies doties koncertēt uz kādu pasaules valsti, lai vai tā tiktu uzskatīta par bīstamāko pasaulē. Tāpat Alanis nekad neapmeklē kādu valsti tikai tālab, lai sniegtu koncertu, viņa katrā valstī pavada ilgāku laiku, lai iepazītos ar turienes kultūru un tradīcijām. Alanis/i> līdz šim nav baidījusies doties uz Kubu, Libānu vai Horvātiju. Lai jūs laimētu jauno albumu, jums tikai jāatbild uz dažiem jautājumiem, kurus meklējiet šī raksta resursos norādītajā adresē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu