Stings un Mobijs būs Soltleiksitijas zvaigznes.

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ierasts, ka olimpisko spēļu atklāšanas un slēgšanas ceremonijas izceļas ar savu vērienīgumu un daudzu mūzikas zvaigžņu piedalīšanos. Lielākā Soltleiksitijas Olimpisko spēļu atklāšanas zvaigzne šoreiz būs nevis kāds amerikāņu mūziķis, bet gan britu mūziķis Stings, kurš uzstāsies līdzās mormoņu korim.

Soltleiksitijas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā 8. februārī muzicēs arī Dixie Chicks, kantrimūzikas dziedātāja Leanna Raimsa, bijušais grupas The Band dalībnieks Robijs Robertsons un Rita Kūlidža. Ceremonijā uzstāsies arī čellists Jo-Jo Ma, sešu "a capella" dziedātāju grupa Eclipse un Jūtas štata stīgu grupa, kas Nagano spēlēs 1998.gadā izpildīja kovboju stila mūziku. Daži mākslinieki jau ir piedalījušies mēģinājumos kopā ar 320 dziedātāju lielo mormoņu kori un Jūtas simfonisko orķestri. Fakts par Stinga līdzdalību ceremonijā tika atklāts svētdien, kad viņš saņēma "Zelta globusa" balvu par savu romantisko dziesmu, kura iekļauta komēdijā "Kate & Leopold". Savukārt Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 24. februārī uzstāsies vēl viena britu mūzikas zvaigzne - Mobijs, kurš izpildīs speciāli olimpiādei sacerētu mūziku, kas tiks atskaņota Olimpiskās uguns nodzēšanas brīdī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu