Ķīpsalā velotriāla mazāk, toties kvalitāte....

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beigusies izstāde "Motoru sports 2002" Ķīpsalā. Viena no divām izstāžu centra hallēm tika pilnībā atdota triālistiem un motokrosistiem.

Viss sākās piektdien, kad ar mazu novēlošanos sekcijās devās velo un moto triālisti. Riteņbraucēju šoreiz gan pamaz - tikai pieci, no kuriem sestdien un svētdien brauks tikai trīs labākie. Divi līderi jau skaidri - Kristaps Skudra un Sergejs Kotovs, bet trešo vietu un darbiņu vēl divām dienām sev sagādāja Ēriks Skorodjonoks. Atmosfēra demokrātiska - lēnām un apdomīgi tiek izieta katra sekcija un reizē startē gan motorizētie, gan nemotorizētie triāla meistari. Kaut arī dažbrīd komentētājs mikrofonā deklamēja visai nesakarīgus teikumus, kuri te smīdināja, te tracināja, sportisti demonstrēja ļoti atzīstamu sniegumu un daudzie sanākušie skatītāji nebija vīlušies. Jāvelta pateicības vārdi izstādes rīkotājiem - pirmais Latvijā notiekošais čempionāts telpās bija labi izveidots. Ja arī bija kādas nepilnības - pirmos kucēnus jāslīcina šā kā tā. Uzvaru velotriālā pēc trīs dienām izcīnīja Kristaps, taču arī Sergejs turējās godam, it īpaši, ja ņem vērā, ka sāpes sagādāja sasistais celis. Pirmajā dienā ceturto vietu sev nodrošināja Pāvels Griškovs, bet piektais palika Artūrs Picalcelms.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu