Robinsonu šovā atkal uzvar latvietis.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas "Robinsona 2002" titulu un galveno balvu - 7500 latu sestdienas vakarā ieguvis Latvijas pārstāvis Māris Šveiduks.

"TV3" rīkotā realitātes šova fināls notika Rīgā, televīzijas klubā "Hakizaka". Tas tika translēts "TV3" tiešraidē vienlaikus visās trīs Baltijas valstīs ar satelīta palīdzību vienlaikus visās trīs valodās. Finālā piedalījās pa vienam finālistam no katras Baltijas valsts. Uzvarētāju noteica skatītāju balsojums visās trijās Baltijas valstīs, kā arī no realitātes šova jau iepriekš izbalsotie "robinsoni". Gan skatītājiem, gan izbalsotajiem "robinsoniem" bija jāizvēlas viens no finālistiem, pret kuru balsot. Latvijas pārstāvis Šveiduks uzvarēja pārliecinoši, savukārt visvairāk balsu pret, tostarp savā dzimtenē Lietuvā, ieguva Lietuvas pārstāvis Lins. Arī septiņi no desmit izbalsotajiem "Robinsoniem" balsoja pret Lietuvas pārstāvi. Skatītāju balsojumā kopumā piedalījās aptuveni 160 tūkstoši cilvēku. Pirms tam visi "Robinsoni" vairākas nedēļas dzīvoja uz vientuļas salas Malaizijā. Cīņas laikā bija intrigas, spēles dalībnieki cieta badu, bija arī traumas (Lietuvas pārstāvis lauza kāju), atjautības un izveicības konkursi un citi notikumi. Arī pērn, kad pirmo reizi Baltijā tika rīkots šis šovs, uzvarēja Latvijas pārstāve Zane. Pērn "robinsoni" cīnījās par balvu uz Igaunijas salas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu