Antonioni atgriežas režijā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

89 gadus vecais režijas vecmeistars Mikelandželo Antonioni pēc sešu gadu pārtraukuma atkal sēdīsies režisora krēslā un uzņems vienu daļu no trīsdaļīgas erotiskas lentes.

Kopā ar Antonioni maza budžeta projektā “Eros” darbosies Vongs Karvajs un Pedro Almodovars. Plašākai publikai mazpazīstami aktieri iejutīšoties divu sieviešu un viena vīrieša – abu agrākā mīļākā lomās. Kā presei paudusi Antonioni dzīvesbiedre un asistente Enrika, Mikelandželo beidzot varēs pilnībā realizēt savas idejas bez ietekmīgu aktieru ambīciju apmierināšanas. Par abu pārējo režisoru idejām viņa neesot informēta, ir zināms tikai, ka Almodovars savas noveles darbību vēloties pārcelt uz Indiju. Antonioni sākšot filmēšanu oktobra beigās Toskānā, lai noķertu atvasaras gaismu. Scenārija autors ir Antonioni sens draugs Tonino Guerra, kurš sarakstīja arī viņa beidzamās lentes “Beyond The Clouds” scenāriju. Diemžēl pēc 11. septembra traģēdijas galvenajai lomai apstiprinātā Nastasja Kinski ir atteikusies lidot uz Eiropu, tāpēc režisoram nāksies meklēt jaunu tēlotāju. Starp citu, jaunais projekts bija apdrošināts kompānijā, kuras birojs atradās Pasaules Tirdzniecības centra telpās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu