"Rimi" nolēmis piedalīties pasaules lielveikalu konkursā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas lielākais pārtikas lielveikalu tīkls "Rimi Latvija" ir nolēmis piedalīties pasaules līmeņa lielveikalu konkursā "Garšas un prieka festivāls", informēja "Rimi Latvija" sabiedrisko attiecību menedžere Inta Krasovska.

Pēc viņas vēstītā, minētais konkurss norisinās 26 pasaules valstīs un tajā piedalās deviņi tūkstoši veikalu. Lai noteiktu, kurš no "Rimi" veikaliem būs minētā konkursa dalībnieks, veikalu vērtēšanā ir iesaistīti dažādi Latvijas eksperti, kā arī pircēji. "Rimi" veikalus vērtēs Egils Zariņš no Latvijas Neatkarīgās Televīzijas, restorānu īpašnieks Elmārs Tannis, Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henrihs Danusevičs, "Aldara" prezidents Vitālijs Gavrilovs, kā arī dietoloģe Lolita Neimane. Savukārt pircēji veikalu vērtēšanā var piedalīties, aizpildot veikala novērtējuma anketu, kuru iespējams saņemt veikalu kasēs. Paredzēts, ka labākais "Rimi" veikals sākumā startēs Eiropas līmeņa konkursā un gadījumā, ja uzvarēs, piedalīsies arī pasaules veikalu konkursā. Latvijā konkurss noslēgsies svētdien, 7.oktobrī, bet labākā veikala apbalvošana paredzēta 17.oktobrī viesnīcā "Maritim Park Hotel Riga". Pašlaik Latvijā ir 24 veikali "Rimi" - no tiem 16 ir lielveikali, viens hipermārkets un septiņi "Interpegro" veikali. Līdz šā gada beigām "Rimi Latvija" plāno atvērt vēl trīs veikalus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu