Yana Kay gatavo jaunu albumu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ierakstu kompānija "Platforma Records", producentu apvienība "Aktiv" un Yanas Kay menedžments ir vienojušies par jauna dziedātājas soloalbuma sagatavošanu un izdošanu 2002. gada februārī.

Tā muzikālais materiāls, kura autore ir Yana Kay, tiks iedziedāts krievu valodā, bet visus turpmākos ar albumā iekļaujamo kompozīciju producēšanu saistītos darbus ir uzņēmusies Boyza komanda: Māris Kalniņš un Lotars Lodziņš, kā arī producents Midis. Kā producenti pie topošā albuma dziesmām ir strādājuši arī Jānis Lamsters - "Прикоснись" un Modris Skaistkalns ("Aktiv") kopīgi ar Lotaru Lodziņu - "Вспоминай Меня". Albuma izpildproducents un Yanas Kay promo kampaņas vadītājs sadarbībā ar dziedātājas menedžmentu būs Agris Semēvics ("Aktiv"). Par šīs trīspusējās sadarbības veiksmīgu sākumu uzskatāms šajās dienās CD formātā izdotais Yanas Kay maxi singls "Вспоминай Меня". Tajā ir iekļautas dziesmas oriģinālā un klubu versijas, kā arī G.Lamp Tequila mix, SWE-X club extended mix un R&B remix piedaloties Ozolam. Kā bonus track singlā ir atrodams šīs vasaras Yanas Kay karstākais hits - kompozīcija "Прикоснись". Šo singlu par Ls 2,99 ir iespējams iegādāties Latvijas labākajos mūzikas ierakstu veikalos, bet "pārsteidzoši labu cenu" piedāvā ierakstu kompānijas "Platforma Records" mājaslapas interneta veikals. Mājaslapas adrese - www.platformacd.lv. Savukārt visām Latvijas radiostacijām šonedēļ tiks piedāvāts jau trešais Yanas Kay topošā soloalbuma radiosingls "Осень Нашей Любви".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu