Talantīgais Mbapē par rupjību diskvalificēts uz trim Francijas čempionāta spēlēm

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kiljans Mbapē
Kiljans Mbapē Foto: AFP/LETA

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) talantīgais uzbrucējs Kiljans Mbapē diskvalificēts uz trim Francijas čempionāta spēlēm, lēmuši turnīra rīkotāji.

PSG sestdien viesos ar 4:2 pārspēja "Nimes" vienību, maču abām komandām pabeidzot desmit vīru sastāvā, jo kompensācijas laikā tika noraidīti Mbapē un Teži Savanjērs.

Savanjērs vienā no spēles epizodēm notrieca Mbapē, uz ko PSG futbolists atbildēja, nogrūžot pretinieku zemē. Tiesnesis abiem karstgalvjiem parādīja sarkanās kartītes.

Mbapē saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju un nevarēs piedalīties dueļos pret "Saint-Etienne", "Stade Rennais" un "Reims" vienībām. Tiesa, diskvalifikācija viņam netraucēs piedalīties UEFA Čempionu līgas mačā pret "Liverpool", kas paredzēts 18.septembrī.

Daudz bargāku diskvalifikāciju saņēmis Savanjērs, kurš nevarēs piedalīties nākamajās piecās Francijas čempionāta spēlēs.

PSG Francijas čempionāta sezonu iesākusi ar četrām uzvarām četrās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu