"Knicks" debitants Nokss: Gaidu, kad varēšu spēlēt kopā ar Porziņģi (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Ņujorkas "Knicks" ieguvums šā gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā Kevins Nokss gaida, kad varēs spēlēt ar savainojumu dziedējošo Kristapu Porziņģi. Viņš tic, ka Ņujorkas vienība šajā sezonā spēs sasniegt izslēgšanas spēles. 

"Pāris reizes ar Porziņģi esam sazvanījušies. Viņš gaida, kad varēsim kopā spēlēt, un to pašu gaidu arī es. Mēs kopā trenēsimies sporta zālē, lai atrastu kopīgu valodu. Zinu, ka uz mani Ņujorkā tiks izdarīts spiediens," sarunā ar žurnālistu Stīvenu A Smitu sacīja Nokss. 

"Knicks" Noksu NBA šā gada draftā izvēlējās ar 9. numuru. 

Pēc spēles manieres Nokss atgādina pagājušās sezonas Bostonas "Celtics" komandas debitantu Džeisonu Teitumu, kurš savā pirmajā sezonā demonstrēja nobrieduša spēlētāja sniegumu un bija viens no savas vienības līderiem. 

206 cm slaidais Nokss tika iekļauts NBA vasaras līgas simboliskajā piecniekā. 

"Vēlos uzvarēt un tas ir tas, ko gribu paveikt Ņujorkā. Ir jāizcīna uzvaras mačos," teica Nokss. "Jā, esmu dzirdējis, ka mums šajā sezonā paredz ne vairāk par 29 uzvarām, bet es tā nedomāju. Mēs varam uzvarēt 35, 37 spēles. Ar to arī var pietikt, lai iekļūtu Austrumu konferences izslēgšanas spēlēs. Rietumos gan nepieciešamas pat 50 uzvaras."

"Knicks" komanda NBA izslēgšanas turnīrā nav iekļuvusi jau piecas sezonas pēc kārtas. 

"Esmu gatavs NBA," teica Nokss. 

Porziņģis turpina rehabilitāciju pēc kājas krustenisko saišu plīsuma. Viņa atgriešanās laiks laukumā pagaidām ir neskaidrs, bet tas varētu notikt ap ziemas saulgriežu laiku. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu