Šons Viljams Skots maina imidžu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc ne īpaši saprātīgā Čestera komēdijā “Vecīt, kur ir mana mašīna?” un vēl diviem līdzīga rakstura tēliem Šons Viljams Skots ticis pie pirmās dramatiskās lomas lentē “Stark Raving Mad”.

Stereotips piedāvājamo lomu stilā ziņā joprojām ir izteikta Holivudas tradīcija. Tā Šona Viljama Skota beidzamā laika lomas bijušas kā pēc viena ģīmja un līdzības taisītas. Nekrietnus stulbeņus viņam nācies spēlēt ne vien itin “slīpajā” “Dude, Where’s My Car?”, bet arī krietni kvalitatīvākajā “American Pie” un ar īpašām atšķirības zīmēm neapveltītajā “Road Trip”. Šovasar, vēlreiz atgriezies pie idiota Stiflera “Amerikāņu pīrāga” sīkvelā, aktieris vēlāk atveidoja krietni nopietnāko zaglēna Bena lomu, kura brāli laupītāju pēc neveiksmīgi paveikta uzdevuma nogalina viņa šefs. Apņēmies paveikt brālim uzticēto, Bens kaļ atriebības plānus. “Esmu vienmēr spēlējis ļaunprātīgus idiotus, taču Bens man kā vientuļajam vilkam ir pašam daudz tuvāks.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu