Laikraksts: Anna Kurņikova apprecējusies ar krievu hokeja zvaigzni Sergeju Fjodorovu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu tenisiste Anna Kurņikova Maskavā apprecējusies ar savu draugu, krievu hokejistu Sergeju Fjodorovu, pirmdien vēsta Lielbritānijas laikraksts "Sun".

20 gadus vecā Kurņikova un 31 gadu vecais Fjodorovs salaulājušies Maskavas dzimtsarakstu nodaļā. Ceremonijā piedalījušies tikai pieci viesi. "Tā bija jauka ceremonija. Es būšu laimīga būt Annas vīramāte," izteikusies Fjodorova māte Natālija. "Sergejs ir pilnīgi aizgrābts. Viņi ir patiesi iemīlējušies," sacīja kāds Fjodorova draugs. "Ceremonija bija ļoti klusa, ieradušies bija tikai abu vecāki un Sergeja brālis. Dzimtsarakstu nodaļas telpas viņi bija noīrējuši uz visu dienu, tāpēc neviens viņus tur neredzēja," viņš piebilda. Pāris saderinājās jau 1999.gada Vimbldonas turnīra laikā, kad Kurņikovai tikko bija apritējuši 18 gadi. Ar precībām abi nesteidzās, jo, kā izteicies kāds "Sun" avots, Kurņikova "nevēlējās kļūt par līgavu - pusaudzi". Fjodorova māte, kura ar dēlu dzīvo Detroitā, paziņoja, ka pāris nedošoties medusmēnesī un atgriezīšoties savā mājā Maiami, jo abi ir aizņemti ar savu karjeru. Par Kurņikovas un Fjodorova attiecībām runāja jau tad, kad Anna vēl bija tikai 15 gadus veca. Abi sportisti, sekojot saviem panākumiem sporta laukumos, ar ģimenēm ir pārvākušies uz dzīvi ASV. Kurņikova, kura šobrīd pasaules rangā atrodas 13.vietā, pagājušajā gadā ir nopelnījusi 10 miljonus ASV dolāru (6,34 miljoni Ls), no kuriem tikai desmitā daļa ir par panākumiem tenisa laukumos. Viņa tiek uzskatīta par mūsdienu tenisa sekssimbolu un lielāko daļu ienākumu gūst no reklāmas līgumiem un modeles karjeras. Kurņikovai ir līgumi ar tādām firmām kā "Adidas", "Berlei" un "Omega". Kurņikova tenisa laukumā nav izgājusi jau kopš februāra, kad guva nopietnu kājas lūzumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu