Noskaidrota zivju muzikālā gaume.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā izrādās, zivis pievērš lielu uzmanību mūzikai. Iespējams, ka pēc pāris gadiem mūzikas konkursu žūrijā tiks uzaicinātas arī kādas zivis. Amerikas žurnāls “Boating” ir izrādījis lielu interesi par zivju gaumi un veica aptauju. Tā gan netika veikta, uzdodot jautājumus zivīm pašām, bet gan makšķerniekiem.

Kā izrādījās, makšķerēšana, ievērojot pilnīgu klusumu, sen vairs nav modē. Un modernākie makšķernieki ir paguvuši noteikt, kāda mūzika vairāk patīk zivīm. Loms esot ļoti atkarīgs no mūzikas, kura skan makšķerēšanas laikā. Zivju topa priekšgalā ar lielu balsu pārsvaru izvirzījušies leģendārie mūziķi no grupas Rolling Stones. Makšķernieki atzīst, ka ZZ Top mūzika arī var kalpot par labu ēsmu, bet šim nolūkam labāk neizmantot Alanis Morissette un Dionne Warwick skaņdarbus. Ja makšķerēšanas laikā jāklausās šāda mūzika, tad var arī necensties attīt makšķeres. Kā paskaidroja profesionālākie zivju mūzikas gaumes pētnieki, popdziedātāju augstie vokāla toņi un maigās melodijas atbaida zivis. Liela daļa cilvēku uzskata, ka šie aptaujas rezultāti liecina tikai par pašu makšķernieku mūzikas gaumi, bet kas gan to var īsti zināt. Kāpēc gan jums nemēģināt noskaidrot, kādai mūzikai dod priekšroku zivis Latvijā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu