Producentu apvienība "Aktiv" pārtraukusi sadarbību ar Lindu Leen.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Producentu apvienība "Aktiv" paziņojusi, ka vakar, 25.jūnijā, oficiāli pārtraukusi visa veida profesionālās attiecības ar dziedātāju Lindu Feldbergu (Lindu Leen).

Sadarbība pārtraukta tādēļ, ka dziedātāja neesot ievērojusi sadarbības principus. 1999.gada beigās Modris Skaistkalns un Agris Semēvics, kuri darbojas producentu apvienībā "Aktiv", sāka sadarbību ar dziedātāju Feldbergu. Feldbergas, Skaistkalna un Semēvica sadarbības modelis jau no pašiem šīs sadarbības pirmsākumiem esot veidots pēc komandas darba principiem ar vienādām balsstiesībām visiem komandas dalībniekiem. Ievērojot tikai šos sākotnējos sadarbības pamatprincipus, kuri visiem komandas dalībniekiem esot bijuši pieņemami, sākta sadarbība, kuras rezultātā Feldberga, Skaistkalns un Semēvics izveidoja kopīgu projektu "Linda Leen". Projekta ietvaros veikta aktīva Lindas Leen kā personības reklāma masu medijos un izveidots dziesmu albums "Let''s Go Insane", kā arī uz albumā ietverto dziesmu bāzes sagatavota koncertprogramma, kuru izrādīt Latvijā un ārpus tās robežām bija plānots vismaz līdz 2001.gada 29.decembrim. Semēvics aģentūru LETA informēja, ka pēdējo divu mēnešu laikā Feldberga vairākkārt ir pārkāpusi pirms tam savstarpēji apstiprinātos kolektīvos sadarbības principus un, ignorējot jebkādas iepriekš panāktās vienošanās, nopietni iedragājusi kopīgā projekta darbību, radot nopietnus sarežģījumus saviem un producentu apvienības "Aktiv" sadarbības partneriem, tostarp arī radošajai apvienībai "Labvakar" un "Igo menedžments". Feldberga pieprasījusi lielākus honorārus un atteikusies dziedāt, ja netiks izpildīta šī viņas prasība. Feldbergai bijis jādzied radošās apvienības "Labvakar" rīkotajā koncerttūrē "Dziesma manai paaudzei" un "Igo menedžmenta" iecerētajos koncertos Igaunijā. Kā informēja mūzikas izdevniecības "Platforma Records" direktors Rimants Liepiņš, pašlaik atcelti visi dziedātājas ieplānotie koncerti un tiek meklēti jauni Feldbergas koncertmenedžeri. "Mani neiepriecina, ka abu pušu attiecības tiek risinātas ar masu mediju palīdzību, jo sadarbības pārtraukšana jau nav nekas īpašs. Vienkārši ir beidzies viens attīstības posms un ir iestājies nākamais," stāstīja Liepiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu