Arī Šeznija Ljūisa no grupas “All Saints” gatavojas kļūt par aktrisi.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Agrākā popgrupas “All Saints” dalībniece Šeznija Ljūisa iet savu kolēģu pēdās un ir piekritusi tēlot futbola komandas kapteini filmā “Bend It Like Beckham”.

Režisoriem nebūs vajadzības pieaicināt dublieri vai izmantot trikus, jo Šeznija lieliski prot spēlēt futbolu, viņa ir pat pārstāvējusi slavenās “Arsenal” komandas sieviešu sastāvu. Turpretī divu centrālo lomu tēlotājām Pārminderai Nagrai un Keirai Naitlijai būs rūpīgi jātrenējas pie laba speciālista, lai cik necik atbilstu pārējo spēlētāju līmenim. Projekts “Apspēlē kā Bekhems” būs veltīts sarežģītajai sieviešu futbola pasaulei, centrā liekot divas jaunas, panākumu kāras sportistes. Šeznijai filmā pievienosies Džuljeta Stīvensone un pēc “Kārtis, nauda un divi stroķi” pazīstamais Frenks Hārpers. Grupa “All Saints” izjuka, sadaloties divās daļās. Melānija Bleta sākotnēji palika kopā ar Šezniju Ljūisu, taču nesen paziņoja, ka sadarbošoties ar partneri Stjuartu Zenderu, jo vajagot taču pelnīt naudu. Tikmēr māsas Epltonas jau ieskaņojušas divas dziesmas no jaunā albuma, kas top sadarbībā Deivu Stuartu. Šeznija Ljūisa bija vienīgā no grupas, kura atteicās piedalīties pirmajā “All Saints” kinoprojektā “Honest”, kas tā arī nenonāca līdz kinozālēm. Savukārt “Bend It Like Beckham” nolēmuši likt galdā visas kārtis un aicināt piedalīties filmā arī pašu Deividu Bekhemu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu