Kails Maklahlans priecājas par raksturlomu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deivida Linča cienītāji un ar labu atmiņu apveltīti cilvēki atceras Kailu Maklahlanu kā FIB aģentu Deilu Kūperu no mistiskā un stilīgā seriāla “Tvinpīka”. Popularitātei sekoja vesela lavīna klonētu Kūperu lomu piedāvājumu, un tikai tagad Maklahlans ir ticis pie kolorīta negatīvā tēla topošajā projektā “Miranda”.

“Beidzot man ir dota iespēja nospēlēt Frenka Būta līdzinieku,” priecājas Maklahlans, atsaucoties uz neģēli, kurš tiranizēja viņa varoni jau minētā Deivida Linča 1986. gadā uzņemtajā lentē “Blue Velvet”. Toreiz šāda laime spēlēt atraktīvu nelieti bija Denisam Hoperam. Un tā 42 gadu vecumā Maklahlans priecājas ne vien par iespēju apliecināt savu daudzpusību, bet arī par laimi filmēties Ņujorkā. “Beidzot es varēju vilkt mugurā ziemas drēbes, kas Losandželosā jau labu laiku skapī pievilināja kodes,” stāsta aktieris. Viņš tik sen nebija iegriezies savā Ņujorkas dzīvoklī, ka kaimiņi viņu pirmajā brīdī nepazina un noturēja par nevēlamu žurnālistu. Romantiskā trillera “Miranda" centrā ir bibliotekāra pēkšņā mīla pret kādu noslēpumainu lasītavas apmeklētāju. Kad jaunā paziņa negaidīti pazūd, varonis dodas viņas meklējumos uz Londonu, kur noskaidrojas, ka sievietei ir veselas trīs identitātes. Dažādi cilvēki viņu pazīst kā dejotāju, mājsaimnieci un krāpnieci. Galvenajā sieviešu lomā – Kristīna Riči.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu