Beidzot atklāts "The Cranberries" solistes nāves cēlonis

TVNET/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Doloresa O'Riordana
Doloresa O'Riordana Foto: ARBEN CELI/REUTERS

Vestminsteras tiesā ceturtdien publiskots īru grupas "The Cranberries" solistes Doloresas O'Riordanas nāves cēlonis - mūziķe ir noslīkusi, ziņo BBC.

Tiesu medicīnas ekspertu ziņojumā teikts, ka O'Riordana, kura šī gada 15. janvārī tika atrasta vannā Londonas "Park Lane" viesnīcas numurā, bijusi spēcīgā alkohola reibumā.

Eksperti to raksturo kā "traģisku negadījumu". Uz dziedātājas ķermeņa nav konstatētas vardarbības pēdas, taču noskaidrots, ka viņa pirms tam pārmērīgi lietojusi alkoholu. 

Policijas konsteble, kura ieradās notikuma vietā, tiesai pastāstīja, ka dziedātājas seja bijusi zem ūdens, savukārt viesnīcas numurā mētājušās tukšas alkohola pudeles un recepšu medikamentu iepakojumi.

Toksikoloģiskā ekspertīze konstatējusi, ka dziedātājas asinīs ir tikai "terapeitiska daudzuma" zāļu koncentrācija, taču pārmērīgs alkohola daudzums - aptuveni četras reizes pārsniedzot koncentrāciju, kas pieļauj auto vadīšanu.

O'Riordana uzturējās Londonā, lai ierakstītu materiālu jaunam albumam pirms plānotās 2018. gada koncertturnejas.

Mākslinieces bērēs Limerikā piedalījās vairāki tūkstoši cilvēku.

"The Cranberries" guva lielus starptautiskus panākumus 90. gadu sākumā un vidū. Grupas pazīstamāko hitu vidū ir tādas kompozīcijas kā "Linger", "Dreams" un "Zombie".

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu