"Badly Drawn Boy" pārkāpj Albertholas noteikumus.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja "Badly Drawn Boy" jeb Deimona Go koncertam pagājušajā piektdienā Londonas Albertholā bija jābeidzas vienpadsmitos vakarā, bet viņš spēlēja divdesmit minūtes ilgāk. Par šo pārkāpumu "Badly Drawn Boy" var nākties samaksāt 5000 mārciņu lielu sodu.

Kad paredzētais koncerta laiks tuvojās beigām, "Badly Drawn Boy" atteicās atstāt skatuvi un lika saprast, ka gaidāmais sods viņu neuztrauc, sakot: "Es sacerēšu vēl kādu dziesmu un nopelnīšu vēl miljonu mārciņu." Kopumā koncerts ilga 3 stundas un 20 minūtes. Uzstāšanās laikā "Badly Drawn Boy" uzvedās visai ekscentriski - kāpa uz skatuves sastatnēm, brīžiem 3500 skatītājiem dziedāja bez mikrofona, veltīja pa dziesmai gandrīz katram savas palielās ģimenes loceklim un pat deva publikai apskatīt savas pirms dažiem mēnešiem dzimušās meitiņas Edijas fotogrāfiju, kas, apceļojusi skatītāju rindas, vēlāk nonāca atpakaļ uz skatuves. Koncerta beigās Deimonam Go uz skatuves pievienojās viņa draudzene Klēra, kura bija uzvilkusi līdzīgu cepuri tai, kas jau kļuvusi par "Badly Drawn Boy" firmas zīmi. Adīto cepurīti "Badly Drawn Boy" nenoņem arī sava jaunā singla "Spitting In The Wind" videoklipā, kur viņš filmējies kopā ar seriāla "Dinastija" zvaigzni Džoannu Kolinsu. Klipā iekļauta aina vannasistabā, kur "Badly Drawn Boy" dzied Kolinsai, kura mazgājas vannā. Protams, arī šādā brīdī Deimonam Go galvā ir adītā micīte! "Badly Drawn Boy" albums "The Hour Of The Bewilderbeast" saņēmis "Mercury" balvu kā 2000.gada labākais britu albums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu