Noskaidrotas trīs dziesmas, kurām taps videoklipi .

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar LNT Mūzikas Video atklāšanas ceremonijā iespēju bez maksas izveidot videoklipu ieguva grupa "Labvēlīgais tips", dziedātāja Linda Leen un grupa "Autobuss debesīs". To noteica LNT skatītāji, balsojot telefoniski, kad bija noskatījušies desmit latviešu mūziķu jaunākos skaņdarbus LNT Mūzikas Video 2001 atklāšanas ceremonijā.

Šie panākumi ļaus katrai no trīs grupām mēneša laikā tikt pie videoklipa, kurš pēc izgatavošanas tiks iekļauts LNT Mūzikas Video aktīvajā rotācijā. Grupa "Labvēlīgais tips", kura vakar prezentēja savu jauno albumu, par savu dziesmu "Koka Klucis Konstantīns" saņēma visvairāk - 10 266 skatītāju balsis. Linda Leen, izpildot dziesmu "I Was A Lonely Girl" no sava debijas albuma, ieguva 8200 balsu, savukārt "Autobuss debesīs" ar singlu "Ziemā rakstīts dzejolis" no topošā debijas albuma saņēma 4729 balsu. Līderiem cieši sekoja arī Ulda Marhilēviča jaunais projekts "VIVO" ar instrumentālo skaņdarbu "Atmiņas" - 3801 balss, kā arī tumšādaino jokdaru kompānija "Los Amigos" un viņu versija par populāro meldiņu "Uzmet garu". Balsošana notika visa koncerta garumā, kā arī desmit minūtes pēc tā beigām. To tiešraidē nodrošināja "Lattelekom" jaunās tehnoloģiskās iespējas, savukārt par dzīvu komentāru intriģējošajiem notikumiem balsošanas tabulās rūpējās Egils Zariņš. Lai nodotu balsi par sev tīkamo dziesmu, zvanīja pavisam 36 311 skatītāji. Katrs zvans maksāja tikai desmit santīmu, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, turklāt mobilo tālruņu abonentiem arī tika nodrošināta iespēja nobalsot par savu dziesmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu