Meksikānis izspiež no pirmās vietas Hanibālu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc trīs nedēļu ilgas pārliecinošas līderpozīcijas filma “Hanibāls” amerikāņu skatītājus interesējusi krietni mazāk nekā jaunā Pita un Robertsas filma “Meksikānis”.

Breds Pits “Meksikānī” spēlē mafijas biedru, kuram liek atrast kādu bezgala dārgu pistoli, savukārt Džūlijas Robertsas varone – viņa draudzene - par visu vairāk vēlas, lai viņš mainītu nodarbošanos. Lai piedalītos šai projektā, abas zvaigznes piekrita saņemt krietni mazāku atalgojumu, jo filmas kopējo budžetu nācās samazināt no 40 miljoniem uz 27,1 miljonu. “Jēru klusēšanas” turpinājums “Hanibāls” pagājušās nedēļas nogalē skatītāju apmeklētības ziņā noslīdējis uz trešo vietu aiz bērnu filmas “See Spot Run”. Tomēr Ridlija Skota lentei izdevies 25 dienu laikā nopelnīt 142,8 miljonus dolāru. Zīmīgi, ka gan “Mexican”, gan “See Spot Run” saņēma salīdzinoši sliktu kritiķu vērtējumu, taču slavenu aktieru vārdi publikai izrādījušies svarīgāki. “See Spot Run” darbojas komiķis Deivids Ārkets un kāds FIB aģenta pienākumiem īpaši dresēts suns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu