Denīze Ričardsa seksīgi jokos.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bonda draudzene un fantastisks vamps Denīzes Ričardsas veidolā šķitis ideāli piemērots režisora Braiena Bērnsa komēdijas “Tu, stulbais cilvēk” galvenās pavedinātājas lomai.

Muļķa lomā Toronto filmējas Deivids Krumholcs, kura varonis neaptver, ka viņa centieni atgūt kādreizējo draudzeni ir velti, viņa taču devusies uz Losandželosu, lai kļūtu par aktrisi. Ričardsas varonei, gluži kā pašai aktrisei pirms 8 gadiem “Melrouzpleisā”, izdodas kļūt par tīņiem domāta seriāla modes noteicēju. Aktrise gan atzinusi, ka viņu vairāk interesējot lomas komiskā puse, nevis seriālu pasaule. “Ir pagalam interesanti paskatīties uz šo lietu no puiša viedokļa,” saka 29 gadus vecā Ričardsa. “Tas paver jaunus apvāršņus, par ko man nebija ne jausmas.” Vēl filmā “Tu, stulbais cilvēk” darbojas Milla Jovoviča, Viljams Boldvins un Dens Montgomerijs. Šogad jāpabeidz vēl 3 komēdijas ar Ričardsas piedalīšanos: “The Third Wheel” ar Benu Afleku būs skatāma jau pavasarī, “Good Advice” ar Čārliju Šīnu un “Empire” ar Džonu Legizamo, visdrīzāk, nonāks kinozālēs nākamgad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu