Keita Hadsone nekļuva slavena kā Goldijas Honas meita.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nupat pieprasītāko Holivudas aktieru sarakstā iekļuvusī Penijas lomas tēlotāja filmā “Almost Famous” Keita Hadsone noliedz, ka viņas panākumu pamatā būtu vecāku slava.

Pirms 21 gada Keita piedzima “Oskara” laureātes Goldijas Honas un mūziķa Bila Hadsona ģimenē bez mazākās garantijas veiksmīgai kinoaktrises karjerai. Vecāki nebūt neesot veicinājuši meitas virzību kino virzienā, gluži otrādi. Tāpēc Keita uzsver, ka viņa izvēlēta nu jau slavenajai lomai filmā “Gandrīz slaveni” tikai un vienīgi pašas dotību un spēju dēļ. Kamerona Krova daļēji autobiogrāfiskajā “Almost Famous” Hadsone spēlē muzikālā kolektīva “Stillwater” fani Peniju Leinu. Filma guva lieliskus panākumus un atnesa Keitai Hadsonei “Zelta globusa” nomināciju labākā otrā plāna lomas tēlojuma kategorijā. Līdz tam viņai bija atvēlētas tikai sīkas lomiņas lentēs “200 cigaretes” ar Benu Afleku un “Tuksneša skumjas” ar Kristīnu Riči. “Man nāk smiekli, kad dzirdu, kā māte esot ietekmējusi manu karjeru. Goldija ir atstājusi uz mani tikai vienu iespaidu – kā lieliska māte,” atzīst aktrise. Keitas vecāki izšķīrās, kad meitenei bija trīs gadi, un liela loma viņas audzināšanā bija Goldijas otrajam vīram Kērtam Raselam, kuru Keita joprojām sauc par papu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu