Šausmu filmu režisors Vess Kreivens filmējis Bila Klintona pēdējās gaitas Baltajā namā .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šausmu filmu režisors Vess Kreivens, kurš radījis filmas "Scream" un "Nightmare on Elm Street", veido filmu par ASV prezidenta Bila Klintona pēdējām gaitām Baltajā namā.

20. janvārī, nedēļu pirms tam, kad Klintons atstāja savu amatu, Kreivens teju trīs stundas sekoja Klintonam Vašingtonas rezidencē, esot arī Ovālajā kabinetā, Valdības istabā un citās vietās, kurās parasti sabiedrībai nav ļauts ieskatīties. Filmēšanas komanda pabija arī privātās telpās, pēc kādreizējās pirmās lēdijas Hilerijas Klintones lūguma tās iemūžināt nākamajām paaudzēm. "Es tā domāju: "Te es esmu, esmu veidojis dažas šausmīgākās filmas, un tagad esmu Baltajā namā,"" Kreivens pastāstīja "Fox News". "Kāds teica, lai es paņemu "Scream" masku, kurā kāds varētu izlekt, bet tā būtu pēdējā reize, kad mūs tur ielūdz." Dokumentālo filmu, kura būšot apmēram stundu gara, producē viens no "Miramax Films" priekšsēdētājiem, Harvijs Vainšteins, sadarbībā ar Džeinu Rozentālu no "Tribeca Productions". Filmā iekļauta arī Linkolna guļamistaba, kurā pabijuši vairāki ievērojami bijušā prezidenta draugi un viesi. Savukārt istaba, kuru slavenu padarījis Klintona sakars ar Moniku Levinsku, netiks rādīta. Klintons savu aktiera talantu jau reiz pierādījis Baltā nama parodiju videofilmā, kurā viņš pārvērties par veļas mazgātāju, dārznieku un automašīnu mazgātāju. Kādā epizodē viņš pat cīnās par "Oskaru" ar īstu Holivudas zvaigzni Kevinu Speisiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu