Stīvs Mārtins vadīs Oskara balvu pasniegšanu.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Komiķis Stīvs Mārtins iecelts 2001. gada “Oskara” ceremonijas vadītāja godā. Pagājušogad šo pasākumu vadīja Billijs Kristals.

Kaut Stīvs Mārtins ir septiņreiz pasniedzis “Oskaru” kādā no nominācijām, kā arī sarakstījis scenāriju un filmējies šai balvai nominētajā īsfilmā “The Absentminded Waiter”, viņš līdz šim ne reizi nav ticis nominēts “Oskaram”. Izdzirdējis par sev parādīto godu, Mārtins ar sev raksturīgo ironiju atzīmējis: “Ja nevari būt viens no viņiem, esi kopā ar viņiem!” Billijs Kristals, kurš Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju vadījis 7 reizes, jau agrāk atteicies no jaunas iespējas, aizbildinoties ar pārāk lielu aizņemtību. Patlaban viņš filmējas kopā ar Džūliju Robertsu un Katrīnu Zetu Džonsu komēdijā “American Sweethearts”. Arī Stīvs Mārtins iesaistījies jaunā projektā ar nosaukumu “Novokaīns”, kurā piedalās arī Helēna Bonema Kārtere. Studējis filozofiju, Mārtins sāka savu radošo karjeru kā televīzijas scenāriju autors un publicists. Viņa raksti joprojām parādās “The New Yorker”, bet viņa novele “The Shopgirl” iekļauta "New York Times” bestselleru sarakstā. Kārtējās “Oskara” nominācijas paziņos 13. februārī, bet balvu pasniegšana notiks 25. martā Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu