Kriss Evanss bildina Billiju Paiperi, dāvinot "Ferrari" .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Virgin Radio" dīdžejs un līdzīpašnieks Kriss Evanss uzdāvinājis astoņpadsmitgadīgajai popzvaigznei Billijai 105 000 mārciņas vērtu "Ferrari" automašīnu un piedāvājis roku un sirdi. Diemžēl Billijai vēl nav autovadītājas tiesību.

Lai 34 gadus vecais Evanss bildinātu astoņpadsmitgadīgo dziedātāju Billiju Paiperi, bija vajadzīgas tieši divas dienas. Pagājušajā trešdienā Billija viesojās Evansa vadītajā "Virgin Radio" brokastu šovā, ceturtdienas vakarā abi manīti Londonas smalkākajos klubos "Denim", "Stringfellows" un "Browns", kā arī pabā "Nag''s Head" netālu no Evansa mājās Naitsbridžā, bet jau piektdienas rīta radioprogrammā Evanss paziņojis, ka ir neglābjami iemīlējies, tāpēc nopircis Billijai "Ferrari" un vēlas ar viņu precēties, ziņo "Dotmusic". Pēc raidījuma Kriss Evanss pats aizbraucis ar jauno, sarkanām rozēm un baloniem izrotāto sudrabkrāsas "Ferrari Modena" līdz Billijas mājām Ziemeļrietumlondonā un devies prom ar "Virgin" taksometru, ļaujot dziedātājai atrast dāvanu uz ielas. Billijas Paiperes preses pārstāve stāsta: "Viņa bija pilnīgi šokēta un patīkami pārsteigta. Diemžēl Billija vēl neprot vadīt auto. Viņai ir bijušas dažas braukšanas nodarbības, bet laika trūkuma dēļ viņa vēl nevar iegūt autovadīšanas apliecību." Pati Billija uz bildinājumu vēl nav atbildējusi un izteikusies: "Tas viss ir mazliet dīvaini, es vēl neesmu īsti aptvērusi, kas notiek. Mašīna ir brīnišķīga, un tā ir drošās rokās, bet pagaidām es cenšos to visu apjēgt." Billija Paipere, kuras divus gadus ilgajā šovbiznesa karjerā lielākie hiti bijuši "Because We Want To" un "Day And Night", šodien, 18.decembrī izdod savu kārtējo singlu "Walk Of Life". Agrāk presē vairākkārt parādījušās ziņas par viņas un grupas "5ive" dalībnieka Ričija Nevila attiecību peripetijām. Kriss Evanss, kura īpašumus lēš ap 80 miljoniem mārciņu, agrāk bijis tuvos draugos ar vairākām slavenībām, tostarp Džeriju Halivelu un Kimu Vaildu. Evansam ir 12 gadus veca meita.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu