Anna Pakvina vēlas turpināt “X cilvēku” dēkas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja filmai “X cilvēki” (X Men) sadomās uzņemt turpinājumu, viena no galveno lomu tēlotājām Anna Pakvina labprāt tajā piedalītos.

Savulaik kā pusaudze daudzas balvas par lomu filmā “Klavieres” saņēmusī Anna Pakvina fantastiskajā “X cilvēki” spēlēja mutantu meiteni Rougu, kurai piemita velnišķīga spēja izsūkt dzīvības enerģiju no katra, kam viņa pieskārās. Pagaidām gan nav ziņu par to, vai režisors Braiens Singers vēlas turpināt “X cilvēkos” aizsākto tēmu, to aktrise atzinusi nule kā notikušajā preses konferencē viņas jaunākā darba sakarā. Režisora Gasa Vansanta basketbola drāmā “Finding Forrester”, kas uz Amerikas ekrāniem iznāks decembrī, Pakvina spēlē kopā ar Šonu Koneriju un F. Mareju Abrahamu. Ņemot vērā, ka kopš šā rudens Anna Pakvina mācās kādā no Ņujorkas koledžām, filmēties viņa varēs tikai mācību starplaikā, proti, brīvdienu laikā. Tādēļ producentiem, kuri vēlēsies redzēt viņu savos projektos, būs jāpielāgo filmēšanas laiks Pakvinas iespējām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu