Elizabete Hērlija spēlēs komēdijā par pleiboju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopā ar Denisu Līriju (Leary) Elizabete Hērlija piedalīsies romantiskā komēdijā “Dawg”, jau otro reizi sadarbojoties ar “Gold Circle Films” studiju. Pirmā šai kompānijā tapusī filma bija “Double Whammy”.

Romantisko komēdiju “Dawg” par kāda pašpārliecināta pleiboja piedzīvojumiem režisēs Viktorija Hohberga, kura līdz šim radījusi televīzijas seriālus “Alija Makbīla” un “Sekss un pilsēta”. Savukārt tās scenārijs uzvarēja kādas datorkompānijas rīkotā konkursā. Ņemot vērā, ka “GCF” tika dibināta tikai šā gada sākumā, studijas darba tempi ir negaidīti strauji. Divu gadu laikā ar 100 miljonu dolāru lielu kapitālieguldījumu tās paspārnē jāuzņem 6–8 filmas, turklāt katras budžets nedrīkst pārsniegt 4–7 miljonus. “GCF” prezidents Deivids Kronemeijers uzskata, ka studija centīsies radīt pēc iespējas dažādas filmas, dodot priekšroku mazam budžetam. Netikšot ignorētas arī idejas, kas skar spāniski runājošo ASV sabiedrības daļu. Galvenais atlases princips, pēc Kronemeijera domām, ir labs scenārijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu