Hērlija un Grānts atkal kopā, bet tikai kino.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Elizabetes Hērlijas un Hjū Grānta “Simian Films” producentu kompānija, neskatoties uz abu dibinātāju šķirto dzīvi, atsākusi aktīvu darbību, noslēdzot līgumu uz diviem gadiem ar “Warner Bros” un “castle Rock”.

Kā Grānts, tā Hērlija apgalvo, ka pēc oficiālās šķiršanās abi saglabā labas, draudzīgas attiecības un personiskās nesaskaņas neesot nekādi ietekmējušas viņu biznesu. “Mums ir daži grandiozi plāni,” atzīst Hērlija. “Hjū tūlīt pat pabeigs romantiskas komēdijas uzmetumu, kas varētu būt mūsu nākamais projekts. Tās darbība risinās Francijas dienvidos, kur man ļoti gribētos filmēties. Ir arī vēl viens mīlas stāsts, kuru, kā mēs runājām, mēs varam uzfilmēt tieši tagad, kad esam šķirti.” Liza neslēpj, ka joprojām pirms piekrišanas kādai lomai viņa lūdz Hjū izlasīt scenāriju un izteikt savas domas. Tas pats attiecas uz fotogrāfiju izvēli presei. “Veci ieradumi zūd ļoti lēnām, un tas nenotiek viegli. Un ir svarīgi, lai tev būtu kāds, kuram tu vari pilnībā uzticēties,” piebilst kādreiz par nešķiramu uzskatītā Holivudas zvaigžņu pāra sievišķā puse.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu