“BMW” 7. sērija kļūst par leģendu vēl pirms prezentācijas

Normunds Avotiņš
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interese par jauno “BMW” flagmani un apzinātā informācijas noplūde par neredzētajām tehniskajām novitātēm padarījusi automobili par visai impozantu produktu vēl pirms tā oficiālās prezentācijas.

Nākamgad gaidāmais luksusklases sedans būs tehniski visaugstvērtīgākais automobilis ne tikai “BMW”, bet arī visas autoindustrijas vēsturē. Jaunā modeļa konstrukcija un specifikācijas vairākkārt mainītas, jo modeļa konstruēšanas laikā parādījušies jauni un spēcīgi konkurentu risinājumi, kurus “BMW” nekavējoties ņēmis vērā kā orientieri. Galvenais “BMW” uzmanības objekts, dabiski, ir “Mercedes S Class”.

Jaunā 7. sērija tiek izmēģināta ASV.
Nemaz nerunājot par tehnisko līmeni “BMW”, nopietnas diskusijas izraisījusi arī pozitīvā reakcija uz “Mercedes” jaunajiem dizainiem. “BMW” ne vienu reizi vien pārmesta pārliecīga pieķeršanās reiz pieņemtiem standartiem un uzdrīkstēšanās trūkums attiecībā uz automobiļu izskatu. Tas gan nenozīmē, ka jaunā 7. sērija izskatīsies pēc futūristiskas liellaivas, taču ārējas izmaiņas, salīdzinot ar tagadējiem modeļiem, būs. Galvenais uzdevums būs atbrīvoties no pašreizējā modeļa masivitātes, lai gan “BMW” uzdevums ir daudz vieglāks nekā “Mercedes”, kuram vajadzēja no tankam līdzīgā “sešsimtā” izveidot slaidu, sportisku, tomēr solīdu auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu