Mela B tiesājas ar bijušo vīru .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Scary Spice” un viņas vīrs Džimijs Gulzars šodien ieradušies Augstākajā tiesā Londonā, kur tiek izskatīta lieta par aizbildniecību pār abu meitu Fēniksu Či.

Mela B uz tiesas sēdi ieradusies no Japānas, kur šobrīd notiek “Spice Girls” jaunā albuma “Forever” reklāmas kampaņa. Tiesā lems par vecāku aizbildniecības noteikumiem pār 20 mēnešus veco Fēniksu Či. BBC ziņo, ka lietas izskatīšana ilgs vismaz trīs dienas. Tiek prognozēts, ka meitas aizbildne būs Mela B (īstajā vārdā Melānija Brauna). Dziedātāja gan izteikusies, ka, par spīti abu domstarpībām, Gulzars joprojām ir labs tēvs Fēniksai Či. Melānija B un Nīderlandē dzimušais dejotājs Džimijs Gulzars satikās 1998.gadā, bet viņu kopdzīve ilga tikai 16 mēnešus – līdz šā gada janvārim. Laulība oficiāli tiks šķirta tuvāko nedēļu laikā. Mela B jau esot piekritusi šķirties no 1,25 miljoniem mārciņu par labu bijušajam vīram, kura īpašumā nonāks 500 000 mārciņu vērtais dzīvoklis Londonā un 750 000 mārciņu naudā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu