Amerikāņi mīlējas visbiežāk, japāņi - visretāk .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad visbiežāk mīlējušies amerikāņi, bet visretāk - japāņi, liecina pēc prezervatīvu "Durex" ražotāja britu kompānijas "SSL International" pasūtījuma veiktas aptaujas rezultāti. Amerikāņi arī visagrāk zaudē nevainību, bet francūži lielījušies ar vislielāko seksa partneru skaitu.

Aptaujā piedalījās 18 tūkstoši cilvēku vecumā no 16 līdz 25 gadiem. Vidēji cilvēki visā pasaulē mīlējas 96 reizes gadā. Amerikāņi apgalvo, ka mīlējas visbiežāk - 132 reizes gadā, viņiem seko krievi (122 reizes), francūži (121 reizi) un grieķi (115 reizes), liecina aptaujas rezultāti. Savukārt Japānā jaunieši mīlējas vidēji 37 reizes gadā, Malaizijā - 62 reizes, bet Ķīnā - 69 reizes gadā. Aptaujas rezultāti rāda, ka ASV jaunieši nevainību zaudē vidēji 16,4 gadu vecumā, Brazīlijā - 16,5 gados, bet Francijā - 16,8 gadu vecumā. Francūži visbiežāk mainot seksa partnerus - vidēji katram aptaujātajam ir bijuši 16,7 partneri, tiem seko grieķi ar 15 partneriem, brazīlieši ar 12,5 partneriem un amerikāņi ar 11,8 partneriem. Aptaujas dalībnieki par seksīgākajām amerikāņu zvaigznēm atzina Madonnu un Dženiferu Lopesu. Viņām seko supermodele Sindija Krauforde un aktrise Demija Mūra. Savukārt trešajā vietā ierindojusies Džūlija Robertsa. Šā saraksta pēdējā vietā ierindojušās "Titānika" zvaigzne Keita Vinsleta un bijusī "Spice Girls" dalībniece Džerija Halivela. Nedaudz labāk ir veicies tenisistei Štefijai Grāfai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu