Grebenščikovs pirmo reizi koncertēs Latgales vēstniecībā "Gors"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/LETA

Sestdien, 15. septembrī, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors", pirmo reizi viesosies Boriss Grebenščikovs un rokgrupa "Akvarium", informē Gora Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare.

Koncertā skanēs gan jau labi zināmās grupas dziesmas, gan jaunā programma "Laiks N" ("Vremja N"). "Gorā" uzstāsies grupas "Akvarium" paplašinātais sastāvs. Līdzās grupas līderim Grebenščikovam un "Akvarium" pamatdalībniekiem uz skatuves būs Aleksejs Zubarevs, Igors Timofejevs un Gļebs Grebenšikovs.

Darbs pie Grebenščikova jaunā albuma "Laiks N" ildzis no 2015. līdz 2018. gadam gan Londonā, gan Sanktpēterburgā un Losandželosā, kā arī atsevišķu dziesmu daļas ierakstītas Izraēlā, Bulgārijā un Ukrainā. Albuma ierakstā piedalījušies četri "Akvarium" pamatsastāva dalībnieki, bet loma tikusi albuma producentam Stīvam Džonsam, kurš strādājis ar Mobiju, "Daft Punk", "Chemical Brothers" un daudziem citiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu