Kriss Noa izdod jaunu dziesmu “Fall Through”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kriss Noa (Chris Noah)
Kriss Noa (Chris Noah) Foto: publicitātes

7. augustā pašmāju mūziķa Krisa Noas (Chris Noah) jaunākā dziesma “Fall Through” nonāk Latvijas radiostacijās un lielākajās mūzikas digitālās straumēšanas vietnēs. Noklausies! 

“Patlaban šī dziesma viennozīmīgi man pašam ir vistuvākā – esmu ļoti gandarīts par iznākumu, kas tapis, sastrādājoties ar britu producentu Kristoferu Harisu (Kristofer Harris), kā arī dziesmas līdzautoru Mārci Jukumsonu-Jukumnieku. Dziesmas radīšanas un ieraksta process izvērtās ļoti dabisks, plūstošs,” gandarīts par paveikto stāsta Noa (īstajā vārdā Krists Indrišonoks).

“Savukārt, runājot par dziesmas saturu, - tajā stāstu, ka nereti, sākot jaunas attiecības, šķiet, ka viss ir lieliski, emocijas ir īstas, tomēr, apstājoties un ieklausoties sevī dziļāk, nākas saprast, ka tas viss ir bijis tikai mirkļa iespaids.”

Dziesma “Fall Through” ir 80. gadu popmūzikas noskaņās, ar enerģiskām ģitāras iespēlēm un uzmundrinošu aranžiju, kas savieno līdz šim dzirdēto dziedātāja Noas skanējumu ar pilnīgi jaunām vēsmām. Dziesmā dzirdamas daudzas muzikālas ietekmes, kā arī savu pienesumu tajā noteikti ir devis  producents Kristofers Hariss (Kristofer Harris), kurš dziesmai pievienojis britu grupām raksturīgās indie-pop nianses. Šī ir otrā dziesma no trīs singlu kopuma, ko Kriss iecerējis izdot līdz šā gada beigām. Iepriekš, jūlija sākumā, tika publiskota dziesma “River”, kas ieguva plašu publicitāti ārzemju mūzikas blogos, tostarp iekļūstot populārā bloga “Indie Air” dziesmu listē.

Singlu kopuma līdzautors un līdzproducents ir Noas draugs un mūzikas domubiedrs Mārcis Jukumsons-Jukumnieks, kurš kopā ar mākslinieku turpina strādāt pie jaunām kompozīcijām. Ierakstā vēl piedalījušies  ģitārists Jānis Kalniņš un bundzinieks Jēkabs Zemzaris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu