Savickis saglabājis vietu KHL direktoru padomē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis piektdien tika atkārtoti pārvēlēts KHL direktoru padomē, kas ir augstākā lēmējvara līgā.

KHL direktoru padomē Savickis tika ievēlēts 2010.gada aprīlī, un līdz šim vienmēr viņš padomē, kurā ir 19 locekļi, tika pārvēlēts.

Piektdien par KHL direktoru padomes vadītāju atkārtoti tika ievēlēts Genādijs Timčenko, kurš ir hokeja kluba Sanktpēterburgas SKA prezidents.

Kopumā amatu saglabājuši 17 iepriekšējie KHL direktoru padomes locekļi, taču tur vairs nebūs Krievijas Hokeja federācijas (FHR) prezidenta Vladislava Tretjaka un citas Krievijas hokeja leģendas Vjačeslava Fetisova. Viņi amatus KHL direktoru padomē nevarēja saglabāt, jo ir Krievijas Valsts domes deputāti, bet pēc jaunās šīs valsts likumdošanas deputātiem ir strikti ierobežojumi ieņemt amatus privātās struktūrās.

Tretjaka un Fetisova vietā KHL direktoru padomē ievēlēti Dmitrijs Kurbatovs un Sergejs Batehins. Kurbatovs ir Krievijas Hokeja federācijas izpilddirektors, bet Batehins ir uzņēmuma "Noriļski nikeļ" vecākais viceprezidents.

KHL aizvada savu 11.sezonu, visās no tām piedaloties arī Rīgas "Dinamo" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu