Anna Rozīte atklāj, kā satiek ar jaunā vīra bērniem no iepriekšējām attiecībām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

​Pašmāju TV personība un pasākumu vadītāja Anna Rozīte šovasar laulības ostā iestūrēja jau otro reizi, par vīru apņemot uzņēmēju Gintu Federu. Abiem aiz muguras ir ne tikai šķiršanās, bet arī bērni no iepriekšējām attiecībām. Sarunā ar žurnālu “Santa” viņa atklāja, kā sadzīvo ar jauno ģimeni.

“Ir tiešām dažādi, bet man liekas, ka mums kopumā iet labi, viņi ir forši bērni. [..] Jāsaka, visi tie termini savs bērns, svešs bērns, manuprāt, ir brīžiem pārspīlēti. Visādi kašķi mēdz būt arī ar savu bērnu! Nav nevienam ģimenē tikai rožu dārzs, es arī nestaigāju smaidot vien, kā daudziem šķiet. Protams, ka mani var izvest no pacietības. Un to nevar izdarīt jebkurš garāmgājējs uz ielas, to spēj pārsvarā tikai vistuvākie,” izdevumam atklāja slavenība.

Kā jau ziņots, Rozīte gredzenus ar mīļoto vīrieti mija trešdien, 11. jūlijā.

Par priecīgo notikumu Anna sabiedrībai paziņoja ar sociālo tīklu palīdzību.

Kāzas notika Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā. Jaunajam pārim precoties, laulības gredzenus uzdāvinājis Annas tētis.

Pēc kāzām Anna Rozīte ir saglabājusi savu uzvārdu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atpakaļ 80-tajos ??

A post shared by Gints Feders (@gintsfeders) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Feders (@gintsfeders) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Feders (@gintsfeders) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jau vairākas dienas ne tikai Instagram husband ❤️

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Kā zināms, Gints bildināja Annu 2016. gada vasarā. Annai no iepriekšējām attiecībām ir meita Emīlija, savukārt Gints ir tētis diviem dēliem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Лучший мой подарочек — это ты!” ???Sirdssiltuma un mīlestības pilnu Jums šo dienu, mīļās meitenes! ? Un vīriešiem, lai neaptrūkstas ideju, kā savai sievietei likt justies īpašai un mīlētai (un ne tikai šodien!) ;) p.s. Mums šodien ir grūti iedomāties, ka salīdzinoši nesen sievietēm vēl nebija iespēju pašām piedalīties vēlēšanās vai kā citādāk paust savu viedokli vai gribu, vēl šobrīd pasaulē ir vietas, kur sievietēm ir liegts iegūt izglītību, sievietes ir gājušas garu ceļu, lai mēs šodien varētu nebūt tikai fons vai apkalpojošais personāls vīrietim, bet partneres. Noteikti vēl ne īsāks ceļš ir priekšā! Bet viss ir atkarīgs no mums pašām, kā mēs pašas sevi uztveram un redzam! Sievietes, Jūs esat brīnišķigas! Jūs mani iedvesmojat katru dienu ?❤️ Paldies visiem drosmīgajiem vīriešiem, kas nebaidās no sievietēm ar viedokli un savu dzīves ceļu! ??

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Uz augšu