"Par alternatīvu" sola atjaunot latu, ieviest nāvessodu un atcelt sankcijas pret Krieviju (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Juris Žuravļovs
Juris Žuravļovs Foto: Sintija Zandersone/LETA

Atjaunot latu kā nacionālo valūtu, ieviest nāvessodu par pedofīliju un korupciju, atcelt sankcijas pret Krieviju, - šie ir tikai daži partijas "Par alternatīvu" solījumi vēlētājiem, ziņo LTV raidījums "Partija fokusā". 

Tāpat partija uzsver nepieciešamību risināt dažādus politiskus un ekonomiskus jautājumus ar referenduma palīdzību, uzturēt labas attiecības ar Krieviju un pilnībā atbrīvot lauksaimniecības nozari no nodokļiem. 

Gan savā programmā, gan LTV rīkotajā diskusijā "Par alternatīvu" vairākkārt atsaucās uz Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidentu, Donaldu Trampu.

Jāpiebilst, ka partijas pārstāvji uz sarunu bija ieradušies kreklos, uz kuriem bija attēlots Tramps. 

Partijas pirmais numurs Vidzemē, Juris Žuravļovs, norādīja, ka "nepieciešams nekavējoties atlaist gan Saeimu, gan valdību, gan Centrālo vēlēšanu komisiju (CVK)", jo "viņi tur [CVK] pārāk ilgi sēž, un šo gadu laikā nekas Latvijas labā nav ticis izdarīts". 

"Par alternatīvu" asi iestājas pret Latvijas zemes izpārdošanu ārzemniekiem, norādot, ka pārdoto zemi nepieciešams atgūt. 

Partijas lokomotīve Latgalē ir Jānis Kuzins, Rīgā - Einārs Graudiņš, Kurzemē - Igors Glazunovs, bet Zemgalē - Artūrs Malta. 

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu