Indraša gūtie vārti neglābj Maskavas "Dinamo" no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas izlases hokejista Mika Indraša sestdien gūtie vārti neglāba Maskavas "Dinamo" komandu no zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta spēlē.

Maskavas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 1:3 (0:3, 0:0, 1:0) kapitulēja citam Krievijas galvaspilsētas klubam Maskavas CSKA.

Indrašis vārtus guva 51 sekundi pirms pamatlaika beigām skaitliskajā vairākumā, kas gan nemainīja spēles likteni, taču izglāba mājiniekus no "sausā" zaudējuma.

Latvijas hokejists ar precīzu metienu izcēlās otrajā spēlē pēc kārtas, bet šosezon viņš četros mačos izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Indrašis sestdien spēlēja 16 minūtes un 37 sekundes, reizi metot pa vārtiem, izdarot trīs spēka paņēmienus un nopelnot divas soda minūtes.

Noraidījumu Indrašis nopelnīja pirmā perioda 15.minūtē, vairākumā CSKA komandai panākot 3:0 savā labā.

Indrašim šī ir pirmā sezona leģionāra maizē, jo pirms tam viņš spēlēja Rīgas "Dinamo" komandā.

Jau otrdien Latvijas hokejists viesosies dzimtenē, lai Maskavas "Dinamo" rindās tiktos pret savu bijušo komandu.

Rīdzinieki sestdien guva savu otro uzvaru sezonā, mājās ar 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) uzvarot Novosibirskas "Sibirj".

Vēl vienā spēlē Ufas "Salavat Julajev" komanda viesos ar 4:1 (0:1, 1:0, 3:0) uzvarēja Sanktpēterburgas SKA komandu, pretiniekiem sagādājot otro zaudējumu trīs mačos.

Rietumu konferences vadībā šobrīd ar maksimāli iespējamiem sešiem punktiem ir Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kā arī Maskavas CSKA, kamēr Rīgas "Dinamo" ar četriem punktiem ir sestā, bet Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" ar tikpat punktiem ir ceturtā. Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas svētdien viesosies Rīgā, ar trim punktiem ir astotā, bet Maskavas "Dinamo" ar tikpat punktiem ir pozīciju zemāk.

Savukārt Austrumu konferences līderes ir Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard", kā arī Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas izcīnījušas pa maksimāli iespējamajiem sešiem punktiem trīs dueļos. Seši punkti, bet četrās spēlēs ir arī "Salavat Julajev" komandai.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu